söndag 23 november 2008

Vinterabstinens

Sitter och tittar på skidorna från G-vare. Måste ju erkänna att det föll en tår eller två när Hellner vann.
Här har vi lite snö, det är pudrat på backen, och ett par minusgrader. Det ser så fint ut i G-vare så ni får se till att det är snö när jag kommer upp. :) Saknar däremot inte mörkret.
Idag tittar jag på stafetterna. tittar lite extra på Piller Cottrer och Kuitunen. Varför?? Titta här så får ni se vad de gjorde igår förutom att åka skidor.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! Här har det kommit nära 10 cm nysnö! Hoppas bara den ligger kvar till du kommer till Pite!

/Lotti

Elinor sa...

Hej,
Vi har tagit fram julsaker en vecka för tidigt här hemma men det gapar tomt i ditt förra arbetsrum. Aja baja. T borde hålla stilen även om du och M inte är där. Eller är jag bara för upptagen för att ha märkt om jultomten står där? Man vet aldrig. Ska kolla lite bättre när jag är på joooobet nästa gång (man vet inte när det blir eftersom lillan är sjuk - igen!)

Anonym sa...

Inga julsaker idag vad jag kunde se. Tyvärr så startade inte bilen på fm när jag skulle åka till jobbet så jag blev lite sen.. Får dra fram kartongerna nästa gång jag ska dit!

jeps sa...

Hälsa Tobbe att jag vill se julpyntet när jag kommer nästa vecka.

Lea sa...

Det är säkert att det ligger kvar...Sven har skottat 4 gånger senaste veckan.
Hm... så roligt med skidåkarna..ha ha. Jag spatserade ut från hotellrummet på morgonen och träffade en kille jag tyckte jag kände i hallen.
Byfånen från Öjebyn hälsade glatt "Tjena" och förra tränaren för landslaget Magnar Dalen hälsade lika glatt om ändå något överraskad. Tyckte dock att flickorna var söta i sina röda klänningar. Ha, ha typiskt mig...
Nu längtar jag mest efter att du kommer hem i veckan! Ha det bäst!/Lea