måndag 17 mars 2008

Tävlingsrapport

Var på tävling igår igen. I Jönköping. Det tog två timmar att köra dit. Vivan stod inte still många minuter, hon hade en upprörd dag tydligen.
1.10 var hon ganska fin. Blev ett missförstånd i kombinationen. En normal häst hade stuckit på sidan, men Vivan hon försöker hoppa infångaren. Det gick ju självklart inte. Annars var hon bra.
1.20 var lagklass. Första omgången div.1. Vårat lag var lite decimerat. Den ridande lagledaren hade brutit benet på lördagen, och en annan häst hade sträckt ryggen på träningen i torsdags, så vi var bara tre seniorer på plats. Banbyggaren tog i rejält! Det var den svåraste 1.20 jag någonsin sett. Då har jag ändå ridit ganska många nationella sånna. Det var mer som 1.40 i finalen i elitserien förra året (fast 1.20 höjd på hindrena). Vivan skötte sig bra. Vi hade tre nedslag, men hon var fin. Hoppade ettan som om den var 1.50 så det blev sen ett lite platt språng på tvåan. Varvade 10-poängare med lite plattare språng. Hon var nog lite trött. De hade ju ingen uppstallning så hon fick stå på transporten hela dan.
Nu ska hon få ta det lugnt i veckan.

Inga kommentarer: