onsdag 16 januari 2008

Hoppning

Nu har vi hoppat. Vad jag tycker om pessoabettet. Fast egentligen tycker jag att det är ett skitbett. Det som är så underbart med det är att jag får stopp lilla Vivan, sen är det ju mindre bra att mungiporna på henne går sönder på en gång.
Hon är ju SÅ häftig att hoppa när det funkar, så jag blir väldigt ledsen eftersom jag inte riktigt klarar av det.
Vi hoppade bara en sax och 21 m fram till ett räcke. Jag lyckades ialla fall få till några vändor med 5 jämna galoppsprång, bara en sås sak.
Nu känns det hur som helst lite bättre inför fredagens träning för Robert Fritz. Borde inte göra bort mig allför mycket.

Sen så kan jag se fram emot nästa onsdag, då ska jag få hoppa Långben Finino Persson. Har fått order att ta med mig ridbyxorna.

3 kommentarer:

Lea sa...

Härligt att du använt "skitbettet" och att det funkade.
Kul att du ska rida till veckan här hemma!!
Hoppas vår nya skolhäst från Madde har hunnit komma till veckan. Skäck 175 sto 11 år, såg trevlig ut på videon.
Jag såg förresten hockeys igår, iofs på tv men i alla fall. de spelade stundvis riktigt glimrande men en hel del flyt hade de också kan man väl säga.
TJING!
/Lea

Anonym sa...

Själv tycker jag att bett är överreklamerade! Kör au naturell! Eller? (jag tänkte bara kommentera - som du sagt till mig :) Tyvärr vet jag ju (som du vet och alla märker) inte något/nada/nothing/niente om hästar och dess bett. Men jag vet att det heter bit eller snaffle på engelska!! Visst är jag bra! :)

jeps sa...

Du är ju skitbra! Jag kör faktiskt lite au naturel, med ett bettlöst alternativ, men det är inte riktigt bra i hoppningen. Då går det fort!